Під Кільберт, Familie Kilbert (Gilbert) Dermanka - Kasachstan
Привіт, Богдане!
Мене звати Андреа, я живу в Німеччині. Я випадково знайшла Ваш допис про родину Кільберт (Kilbert/Gilbert) з Дерманки і думаю, що ми, можливо, досліджуємо одну й ту саму родину.
Моя прабабуся — Вільма Адольфівна Кільберт, народилася 15.07.1928 в Україні. Моя бабуся — її дочка, вона ще жива, і сьогодні я багато розмовляла з нею про нашу родину.
У нашій сімейній історії згадуються Дерманка, Нагорне та Леонідівка. Частина родини пізніше жила в Казахстані.
Імена Адольф, Густав, Рейнольд, Герберт і Зігмунд Кільберт також відомі в нашій родині. Особливо мене здивувало, що у Ваших дослідженнях зустрічаються ті самі імена та ті самі місця.
Моя бабуся також пам’ятає прізвище Герц (Gertz/Gerz) у зв’язку з родиною Вільми.
Я була б дуже рада обмінятися з Вами інформацією і з’ясувати, чи йдеться про одну родину. Можливо, ми зможемо допомогти одне одному в дослідженні.
З найкращими побажаннями з Німеччини
Андреа
gesamter Thread:
- Під Кільберт, Familie Kilbert (Gilbert) Dermanka - Kasachstan -
Bohdan,
02.11.2024, 05:56
- Familie Kilbert (Gilbert) aus Kamenetz-Podolsk - Gerhard König, 02.11.2024, 08:50
Oskar Walter,
04.11.2024, 17:49
- Під Кільберт, Familie Kilbert (Gilbert) Dermanka - Kasachstan - Bohdan Sverdlyuk, 05.11.2024, 08:27
Andrea Gauser,
16.08.2026, 12:59
- Під Кільберт, Familie Kilbert (Gilbert) Dermanka - Kasachstan - Bohdan, 16.08.2026, 14:13